Ontdek het project

Ontdek het project

Scroll down

Vooruitstrevende architectuur, 
met een typisch Zeeuws-Vlaams karakter

Duinhof Noord is een ontwerp van Arcas, een internationaal gerenommeerd architectenbureau met een inspirerende visie op de verdere ontwikkeling van de Zeeuwse kuststreek. De stijlvolle architectuur is volledig in harmonie met het dorp en duinlandschap. Het gebouw omarmt de natuur, de buurt en de zee. Op die manier ervaar je een weldadig gevoel van rust, ruimte en privacy in het kloppend hart van Cadzand.


Start architecturale wandeling

Droomligging,
tussen duin en dorp

Je appartement is gelegen op een van de mooiste locaties van Cadzand: aan het oostelijke uiteinde van de bekende Boulevard de Wielingen, pal aan de duinen. Je voelt de rust en stilte van de glooiende natuur om je heen. Toch heb je de levendige dynamiek van de badstad gewoon binnen handbereik. Als je buiten stapt, loop je zo het strand op of de polders in.


Ik wil graag meer info

Ontdek de verschillende types, ingericht volgens jouw wensen

Je kan kiezen uit 46 appartementen met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers en minstens één grote buitenruimte. Binnen geniet je van een uitzonderlijk ruimtegevoel, veel daglicht en verbluffende vergezichten over het landschap of dorp. Buiten op je terras ben je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat één met de Zeeuwse zeelucht. Bekijk het overzicht van alle appartementen en penthouses, ontdek welk type appartement het beste bij u past en maak een lijst van interessante units voor u.

Wenst u nadien concrete informatie over deze units? Dan kunt u op een heel eenvoudige manier een account aanmaken en u interesse voor deze specifieke appartementen doorgeven aan ons.


Kies jouw appartement

Vlotte bereikbaarheid

Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Het ligt in de uithoek van de provincie Zeeland vlakbij de Belgische grens. Je appartement zelf bevindt zich in Cadzand-Oost, dat je vlot bereikt met de wagen. Via de heraangelegde N61 en de gloednieuwe snelweg A11 ben je er vandaag nog sneller dan vroeger.


Maak me wegwijs