Beleef Cadzand

Beleef Cadzand

Scroll down

Pittoreske parel aan de Zeeuwse kust

In Cadzand ontdek je een ander soort kust dan in België. Verwacht geen strandboulevard vol hoogbouw en souvenirwinkels, wel een charmant kustdorpje als het hart van een uitgestrekt en afwisselend duinlandschap. Je proeft er van de typische Zeeuwse tradities, cultuur en natuur. Tegelijk ervaar je een gezellige, levendige sfeer. Cadzand is volop in ontwikkeling en wordt steeds aantrekkelijker en completer. Laat je verwonderen door de jachthaven, het enorme culinaire aanbod of trek het prachtige Zeeuwse achterland in.


Leer de omgeving kennen
Pittoreske parel

In zee met de zee: leef je actief uit op het water

Van golfsurfen tot kiten en catamaranzeilen. In Cadzand vieren watersporten hoogtij. De brede stranden behoren tot de mooiste van Nederland. Het hele jaar door valt er van alles te beleven op en langs het water. Op een paar honderd meter van je appartement ligt Moio Beach, een absoluut watersportparadijs. Loop je in de richting van het Zwin, dan tref je een ultramoderne jachthaven aan. Een jacht huren en uitvaren richting België, Frankrijk of Engeland? Het is maar één van de vele ervaringen die op je liggen te wachten.  


Dompel me onder in het watersportaanbod

Ervaar de kustnatuur op haar mooist: te voet of met de fiets

Je benen in de juiste cadans. De wind door je haren. Boten die geruisloos voorbij glijden op de achtergrond. Geen betere manier om de Zeeuws-Vlaamse kust en polders te ontdekken dan te voet of met de fiets. Verken adembenemende natuurgebieden als het Zwin, bezoek sfeervolle grensdorpen als Sluis of trek de grens over, tot helemaal in Brugge. Via het jaagpad sta je met de elektrische fiets al na een dik uur in de historische binnenstad.


Ontdek wandeltochten en fietsroutes

Culinair Cadzand: 
geniet van grandioze gastronomie

Ben je een onvervalste fijnproever? Cadzand is het gastronomische mekka aan de Noordzee. Dan weet je eigenlijk genoeg. Maar ook in de dichte regio vind je tal van adresjes om duimen en vingers bij af te likken. Klik door en ontdek de meest gesmaakte restaurants in de buurt, waar de culinaire tradities van Zeeuws-Vlaanderen tot het allerhoogste niveau worden verheven.

Van golf tot shopping en wellness:
breek de dag op jouw tempo

Een rustgevend middagje golfen in het groen. Flaneren langs Knokse modeboetieks, lifestyle-zaken en interieurwinkels. Of herbronnen in een prestigieus wellnesscentrum met zicht op zee. In Cadzand en de directe omgeving beleef jij je zen-moment zoals jij het wil. Het recreatieaanbod is bijna eindeloos en er komen steeds meer manieren bij om zowel actief als passief te ontspannen.


Ik wil meer beleven